Bel: 06-20634663
Welkom bij K. Emans Dak- & Vastgoed Onderhoud

Garantie en zekerheid

U profiteert van 100% garantie op eerlijke en betrouwbare prijzen

Onze monteurs denken met u mee. Niet alleen inzake de uit te voeren werkzaamheden, maar ook op welke manier alles binnen uw budget past, en dat is wel zo prettig. Daarnaast wordt u gegarandeerd nooit geconfronteerd met hoge kosten achteraf. Afspraak is bij ons echt afspraak. Op nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden krijgt u standaard 10 tot 15 garantie.

 

Kwaliteit door ervaren en gecertificeerde installateurs

Onze monteurs zijn V.C.A. gecertificeerd. Bij ons draait alles om het tevreden maken en houden van onze klanten, en de werkzaamheden worden met liefde voor het vak uitgevoerd.

 

Uitstekende bereikbaarheid en beschikbaarheid 

Veelal is er bij reparaties aan het dak haast geboden om schade te verminderen of te voorkomen. Daarom zijn wij altijd binnen 24 uur op locatie aanwezig, en bij spoedgevallen zelfs binnen 12 uur of nog sneller. We doen er alles aan om de ontstane schade tot een minimum te beperken en zorgen voor uitstekende kwaliteit van de herstelwerkzaamheden.

 

Betrokkenheid en transparantie 

Wij van bij K-Emans Dak en vastgoedonderhoud begrijpen heel goed dat u bij een inspectie van uw dak liever niet zelf mee het dak op gaat. Om toch op een transparante en eerlijke manier de situatie te weergeven, worden er door onze monteurs foto’s gemaakt zodat u altijd zelf de controle hebt van wat er op uw dak moet gebeuren.